maart, 2013 - Record aantal inschrijvingen nieuw Wedstrijdseizoen

Dat de jeugdatleten zin hebben in een wedstrijdje blijkt wel uit de vele aanmeldingen voor de verschillende wedstrijden:

in totaal konden wij 67 Voorne Atleten aanmelden! Een prachtig aantal en de jeugdtrainers zijn ook bijzonder trotst op dit grote aantal!

Op 6 April staat de eerste Pupillen competitie op het programma. Een regiowedstrijd waarbij de jeugdatleten strijden tegen andere verenigingen. Niet alleen leuk om datgene wat ze tijdens de trainingen leren in praktijk te brengen, maar bovenal erg gezellig!! Daarom ontvingen we ook bijna 30 aanmeldingen.

Op 13 april 2013 zullen 21 jonge atleten van Voorne Atletiek hun talenten tonen tijdens de Kidsrun van de Rotterdam Marathon. Op de Coolsingel zullen zij met vele anderen strijden om een podiumplaats. Overige Voorne Atleten zijn van harte uitgenodigd om de jonge atleten aan te moedigen en alvast de unieke marathonsfeer op de Coolsingel te proeven! Ook Frank & Claudia Groen zullen met hun basisischoolgroep aanwezig zijn: onder hun begeleiding trainen zij al enkele maanden een enthousiaste groep kinderen van de Sint Leonardusschool uit Brielle. Deze groep van 17 kinderen (zie foto) uit groep 7 en 8 trainen al vanaf eind Januari twee keer per week. Wij hopen dat de trainingen die wekelijks op onze atletiekbaan plaatsvinden hun vruchten zullen afwerpen en mooie tijden geboekt mogen worden. De starttijden van de Kidsrun zijn: 1km: 7-8 jaar 14.30 uur; 9-10 jaar 14.40 uur; 11-12 jaar 14.50 uur. 2,5 km 10-12 jaar 15.00 uur; 13-15 jaar 15.15 uur. Voor meer informatie: http://www.marathonrotterdam.nl/lopers/kidsruns

Op 20 April mogen de Junioren van start gaan in de eerste wedstrijd van de CD-competitie. Eén meiden team, een jongens team en twee combiteams met AVSpark zullen per onderdeel zoveel mogelijk punten voor het team proberen te verzamelen. De komende weken zullen daarom extra specialisatietrainingen worden aangeboden.

Hieronder een foto van een aantal basisschoolkinderen uit het Kidsrun-groepje van Frank & Claudia