maart, 2015 - Je zelfwerkzaamheid direct vervullen? Word jurylid!

JURYCURSUS! JURYCURSUS!

Nu we in het bezit zijn van een atletiekbaan zullen er steeds meer baanwedstrijden plaatsvinden voor de jeugd en voor de volwassenen.

Bij een atletiekwedstrijd hebben we natuurlijk juryleden nodig. Hiervoor wordt er op 14 en 21 maart een jurycursus gegeven bij Voorne Atletiek.

De koffie/thee en lunch worden verzorgd!

Lijkt het je leuk om bij een baanwedstrijd (op de atletiekbaan van Voorne Atletiek) te helpen met jureren (kantine en gezelligheid in de buurt) meld je dan aan voor de jurycursus.

De uren van de jurycursus en de tijd die je als jurylid bij een wedstrijd besteedt worden direct genoteerd als zelfwerkzaamheid.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: cagsm.martin@gmail.com

Deelname cursus = gratis

Let op ouders van jeugdleden: Juryleden hebben we nodig om mee te mogen doen aan competitiewedstrijden. Het maakt eigenlijk geen verschil of je staat te kijken bij je kind of dat je kijkt en je helpt een handje. Als wij als vereniging geen ouders hebben die bij een wedstrijd van hun kind willen helpen als jurylid, kunnen wij als vereniging (dus ook onze jeugdleden) niet meer aan de wedstrijden deelnemen. Geen juryleden betekent dat onze jeugdleden bijvoorbeeld niet meer aan de pupillen competitie kunnen deelnemen en dat zou erg jammer zijn. Schrijf je daarom vandaag nog in!