januari, 2016 - Dringende oproep deelnemers jurycursus

Voorne atletiek zoekt juryleden: Juryleden zijn onmisbaar bij de organisatie van wedstrijden. Per jaar worden er 2 a 3 wedstrijden op onze thuisbaan georganiseerd en die kunnen alleen doorgang vinden bij voldoende juryleden.

Ook wanneer de jeugdafdeling van Voorne Atletiek deelneemt aan wedstrijden elders moeten wij juryleden leveren om de jeugdleden deel te kunnen laten nemen! Juryleden zijn dus onmisbaar voor onze vereniging!!

In februari starten we daarom weer met een jurycursus. De cursus zelf zal slechts 2 middagen duren en is vooral leuk en leerzaam. Tijdens deze cursus worden alle ins en outs van het jureren van de atletieksport belicht en erna kijk en beleef je een wedstrijd nog beter. Voorkennis en ervaring met het bedrijven van atletiek zijn niet nodig.

In afgelopen nieuwsbrief is er een oproep gedaan voor deelname aan de jurycursus die Claudia Martin van Voorne Atletiek organiseerd. Helaas hebben zich maar een paar ouders aangemeld …. eigenlijk teleurstellend...

De meesten van u zullen denken dat dit heel veel tijd in beslag zal nemen maar niets is minder waar—> u bent ten slotte toch vaak bij de wedstrijden van uw kind aanwezig? Het kost u tijdens een wedstrijd weinig tot geen extra tijd.

Wanneer u jurylid bent hoeft u natuurlijk niet altijd en niet elke wedstrijd te jureren: u kunt zelf aangeven welke wedstrijd u wel en niet kan: het is geheel vrijblijvend!  Daarnaast worden de juryleden bij hun eigen kinderen ingedeeld; alles wat u kind dus presteert maakt u dus ook gewoon van dichtbij mee!

Het is echt van belang dat er juryleden bij komen want zonder juryleden GEEN wedstrijden! Dus mocht u twijfelen geef u dan op het is echt geen tijdrovende bezigheid en u steekt er veel van op wat wil je nog meer??

De cursusdagen zijn op zaterdag 13 februari en 19 maart van 9:30 - 15:00 uur. Deze uren tellen direct mee voor de zelfwerkzaamheidsuren die u in 2016 verplicht bent te voldoen! Dus win-win situatie!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Claudia Martin (06  21453079)