Juryleden gezocht (telt als zelfwerkzaamheid)

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Lijkt het je leuk om bij een baanwedstrijd te helpen met jureren? (kantine en gezelligheid in de buurt) Meld je dan aan voor de jurycursus 2018! De cursus is geheel gratis, zeer toegankelijk en voor iedereen makkelijk te volgen. Jureren telt mee als zelfwerkzaamheid! 

Waarom juryleden nodig?

We zijn nu al een aantal jaar in het bezit van onze atletiekbaan en er komen langzaamaan steeds meer baanwedstrijden bij, ook voor de volwassenen.  
Hierbij hebben we Juryleden nodig, zonder Juryleden kunnen wij geen wedstrijden organiseren!

 

Wat doen juryleden?

Tijdens het jureren houd je je bezig met het meten en noteren van resultaten bij looponderdelen, werponderdelen en springonderdelen. Het is per wedstrijd verschillend hoe lang je moet jureren dit kan variĆ«ren van een klein uurtje tot 2 a 3 uur bij een wedstrijd.

 

Moet ik als jurylid verplicht elke wedstrijd jureren?

Nee, Natuurlijk niet! Inzet is afhankelijk van wanneer je kan. En je hoeft zeker niet bij elke wedstrijd te jureren. Je wordt pas ingedeeld als je aangegeven hebt dat je op de gevraagde datum kan jureren. Je kan ook aangeven op welke wedstrijd je wilt jureren of juist wanneer niet. Indien je als ouder jurylid bent wordt je altijd ingedeeld bij je kind, zodat je niks van de wedstrijd van je kind mist.

 

Wat levert het mij op?

Meer handen maken leuker en lichter werk. Het jureren wordt gebruikt voor je zelfwerkzaamheid. I.p.v. posten kan je bijvoorbeeld jureren om je zelfwerkzaamheid te vervullen. Daarnaast is het gewoon leuk en gezellig en je helpt de vereniging ook nog eens een handje!

 

Hoe wordt ik jurylid?

Er wordt binnenkort een jurycursus gegeven bij Voorne Atletiek. De cursus is geheel gratis, zeer toegankelijk en voor eenieder makkelijk te volgen. Voor koffie / thee wordt gezorgd.

 

Op welke datums wordt de jurycursus gegeven?

De cursus wordt gegeven op de volgende datums

  • Zaterdagochtend 10 februari 2018 (09.30-12.30)
  • Zaterdagochtend 17 februari 2018 (09.30-12.30)
  • Maandagavond 12 maart (19.00-21.30)
  • Woensdagavond 21 maart (19.00-21.30)

De eindtijden zijn richttijden (meestal ben je in de avond eerder klaar).

 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan via Aanmelden Jurylid

 

Vragen?

Als ernog vragen zijn over de jurycursus dan kan dit via cagsm.martin@gmail.com

Bellen kan ook: 0621453079 Claudia Martin, jurycoƶrdinator