oktober, 2014 - Inschrijving Clubkampioenschappen 2014 Jeugd geopend!!

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

OP 4 OKTOBER 2014

OP ONZE EIGEN ATLETIEKBAAN!!

Op zaterdag 4 oktober is het weer zover, dan hebben wij weer onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Dé gelegenheid om kennis te maken met atletiekwedstrijden, te strijden tegen je eigen clubleden en samen met alle ouders en trainers er een gezellige dag van te maken! 

Tijden:

De wedstrijden zijn voor de pupillen van 09.00 uur t/m ca. 13.00 uur met aansluitend de prijsuitreiking en voor de junioren van 13.00 t/m ca. 17.00 uur met eveneens aansluitend de prijsuitreiking. Zorg dat je een half uur van tevoren aanwezig bent. De tijden zijn nog onder voorbehoud en zijn sterk afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Gratis Deelname

Wij gaan er vanuit dat iedereen meedoet, maar wij verzoeken jullie je toch definitief in te schrijven via de volgende link:   Clubkampioenschappen2014

Inschrijven voor 19 september 2014

I.v.m. het bestellen van bekers en het maken van de indeling zouden wij gaarne uiterlijk voor 19 september 2014 jullie reactie hebben. Niet aangemeld of te laat, dan kan je ook helaas niet meedoen. Na 20 september 2014 kunnen wij helaas geen aanmeldingen meer accepteren.

Meedoen is geheel gratis, meld je je te laat af of helemaal niet dan moeten wij helaas 5 euro in rekening brengen i.v.m. de kosten die wij gemaakt hebben voor de bekers etc.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 4 oktober! Verdere informatie over die dag volgt later nog en is terug te vinden op onze website.

Tevens zijn wij nog op zoek naar wat mensen die ons willen helpen die dag voor bijv. begeleiding van een groepje kinderen, helpen jureren, materialen klaarzetten, etc. dit kan ook via het inschrijfformulier worden aangegeven en telt mee voor de zelfwerkzaamheid.

Tot 4 oktober!

Groetjes,

De Jeugdcommissie