april, 2015 - Kidsrun Marathon Rotterdam 2015

Beste allemaal,

   
Voorne Atletiek zal ook dit jaar meedoen aan de “Kids Run”, onderdeel van de ABN AMRO Marathon Rotterdam.


 
Kinderen tussen de 7 en 15 jaar kunnen op zaterdag 1
1 april, een dag voor de ABN AMRO Marathon Rotterdam, aan de ABN AMRO Kids Runs meedoen.
 
De ABN AMRO Kids Runs bestaan uit 2 afstanden, de 1 km Loop en de 2,5 km Loop.  Je loopt dan op een deel van het echte parcours van de ABN AMRO Marathon Rotterdam, de tribunes en het publiek zorgen ervoor dat jij kunt finishen als een echte winnaar op de Coolsingel!
 
Die dag wordt ook een 4,2 km loop georganiseerd, maar daar neemt Voorne Atletiek als vereniging niet deel aan (atleten kunnen zich wel individueel inschrijven).
 
Voor meer informatie:
http://www.marathonrotterdam.nl/lopers/kidsruns/
 
Om je in te schrijven verzoeken we je een mail te zenden aan secretarisjeugd@voorneatletiek.com  Wij zorgen ervoor dat je dan als lid van de vereniging meedoet. Om je in te schrijven, hebben wij van jullie nodig:
 
-      Voornaam en achternaam;
-      Geboortedatum;
-      Welke afstand wil de atleet lopen.
 
Alle atleten strijden voor de individuele prijzen. Omdat we ons als vereniging inschrijven, tellen de uitslagen ook mee om Voorne Atletiek zo hoog mogelijk te laten eindigen!
 
De kosten zijn Euro 3,50 per persoon.
 
Alle kinderen krijgen een aandenken.
 
We krijgen als vereniging twee coach-startbewijzen. In het startvak en in het finish vak is dus zeker iemand van ons aanwezig. Over de logistiek en het vervoer, wordt iedereen te zijner tijd geïnformeerd. Het is een mooie happening, waar we nu al enkele jaren aan deelnemen. Voor veel kinderen levert het onvergetelijke indrukken op.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
De jeugdcommissie