Een druk weekend voor Voorne Atletiek

180527 Jeugdwedstrijden ZundertHet was weer een mooi weekend voor Voorne Atletiek. Op zaterdag waren de jongste leden aan de beurt, tijdens de pupillencompetitie in Spijkenisse. In verschillende leeftijdsgroepen, de jongsten nog maar zes jaar oud, werd in teams strijd geleverd tegen andere atletiekverenigingen in de regio. Alle jongens en meisjes lieten zich van hun beste kant zien en ondanks de warme, zonnige dag werd er goed gepresteerd.

Zeer geslaagde 1e pupillencompetitie

1e pupillencompetitieAfgelopen zaterdag namen bijna 50 pupillen van Voorne Atletiek deel aan de 1e pupillencompetitie van Regio Rijnmond. De Pupillencompetitie bestaat uit vier regiowedstrijden waarbij de Voorne Atleten strijden tegen jeugdleden van andere verenigingen, zoals Rotterdam Atletiek, Fortuna, PAC en Spark.

Prijsuitreiking Winterlopen klassement

bekerOp zaterdag 3 februari vond de laatste loop uit het Voorne Atletiek winterlopen klassement plaats. Op de atletiekbaan in Brielle werd een gezellige eindwedstrijd georganiseerd gezamenlijk met de Start to Run eindloop. In totaal namen 40 jeugdleden deel aan de 1 of 2 kilometer tijdens deze wedstrijd van Voorne Atletiek.