augustus, 2014 - Uitslagen laatste CD-competitie: erg mooie prestaties

Afgelopen zaterdag nam Voorne Atletiek in Spijkenisse deel aan de 3e en laatste CD Competitie 2014.

Er zijn foto's gemaakt. Deze staan in ons FOTOALBUM. De resultaten per jeugdlid staan hieronder aangegeven. Tevens de resultaten van alle verenigingen in het derde tabblad. De eindstand per team ten opzichte van de overige teams kan men hieronder en tevens op de volgende LINK vinden.

Er werden heel veel nieuwe PR's neergezet en overall erg mooie prestaties:

Het junioren meiden C-team eindigde op een welverdiende 8e plek. Alicia van Welie staat met 1125 punten genoteerd in de ranglijst ''Hoogst aantal behaalde punten Junioren C Meisjes''. Een knappe prestatie

De jongens junioren C teams eindigden overall respectievelijk op een 6e (5938 punten) en 10e plek (3302). Erg goed! Nathan van Beugen staat zelfs als 6e genoteerd in de ranglijst  ''Hoogst aantal behaalde punten Junioren C Jongens''.

De meiden junioren D eindigde met 4410 punten op een dik verdiende 6e plek. Echt heel erg knap.

De jongens junioren D team eindigde met 5683 punten op een 3e plek. Lars Adriaanse staat tweemaal bovenaan de ranglijsten met hoogst aantal verdiende punten per onderdeel (680) en totaal (1825 punten)

Proficiat met jullie mooie prestaties! Wij trainers kijken terug op een zeer geslaagde CD-competitie. Voor en net na de zomervakantie zijn er nog een paar leuke wedstrijden in onze regio en hopen dat jullie hier ook aan meedoen.