januari, 2016 - Uitslagen Regiocross Competitie 2015-2016 Vele prijzen voor jeugd Voorne Atletiek

Afgelopen zaterdag was de 3e wedstrijd van de Rijnmond Cross competitie op en rond de atletiekbaan van Energie. Een competitie tussen alle atletiekverenigingen uit Regio Rotterdam. 

Een perfect brede veldloop start in combinatie met een uitdagend parcours diverse obstakels en een extra berg zand. Door de vele en soms korte bochten, het zand en blubber en de heuvels was het een pittige cross. Voorzitter Leen Nobels van CAV Energie en Paralympisch atlete Nienke Timmer reikten de prijzen uit aan de jeugdige atleten. 


De Voorne Atletiek estafetteteams mochten maar liefst 5 prijzen mee naar huis nemen. Het estafette team van de Jongens Pupillen C (7/8 jaar oud) wonnen een de 3e prijs en hetzelfde geldt voor de Jongens Pupillen A1 (9/10 jaar oud) die ook (een gedeelde) 3e prijs op hun naam konden schrijven. De Meiden Pupillen A2 (10/11 jaar) deden het nog beter en mochten de 2e prijs in ontvangst nemen. Ook de estafetteteams van de junioren deden het goed. Zo wonnen de jongens junioren D de derde prijs en de meiden junioren D namen zelfs de eerste prijs mee naar huis. 
Ook bij de individuele ranglijsten scoorde Voorne Atletiek zeer goed. Bij jongens pupillen C (7/8 jaar oud) eindigde Mitchel Monster op de 7e plaats. Zijn broer Wesley Monster eindigde in zijn categorie jongens pupillen A1 (9/10 jaar oud) op de 6e plek. Een categorie hoger liep Aiden Bareman liep een prima wedstrijd en won hiermee de 2e prijsbeker. Bij de jongens junioren B1 (16 / 17 jaar oud) was het een zeer spannende race en won Voorne Atletiek zelfs twee prijzen! Luc Giele werd derde en Marnix van Meggelen eindigde bovenaan op de eerste plek. 
De meiden van Voorne Atletiek wisten ook veel prijzen in de wacht te slepen. Bij de meisjes pupillen C (7 /8 jaar oud) won Ilse van de Grijp de 1e prijs. Bij de meiden junioren D (11/12 jaar oud) stonden er twee Voorne Atleten als prijswinnaars op het podium: Maud van Sintmaartensdijk won brons en Lieke van Santen won goud. Een categorie hoger won Melissa Boutkam een welverdiende tweede prijs. Het podium bij de meiden junioren B2 (16/17 jaar) kleurde ook al Voorne Blauw met Joyce Bahnert op de eerste plek en Svenja Blansjaar op de tweede plek. 
Met maar liefst 16 prijzen kijkt Voorne Atletiek terug op een zeer geslaagde regiocross competitie.

De Uitslagen zijn hier te vinden: uitslagen regiocrosscompetitie 2015-2016