Zilver en brons voor Voorne Atleten

 indoor 8 atleten van Voorne Atletiek deden dit weekend mee met de
  Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden.
  Dit is het officieuze Nederlands Kampioenschap atletiek voor
  jongens en meisjes in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar.

Op zaterdag 21 januari 2017 betraden Anne Bisschop, Aiden Bareman, Felicity Bareman, Maud van Sintmaartensdijk en Bart Adriaanse het strijdtoneel van Omnisport in Apeldoorn. Lieke van Santen was ziek en kon helaas niet meedoen.Anne ging snel van start op de 60m horde en stevende af op een plaatsje in de halve finale maar helaas kwam ze ten val.Felicity bereikte met een nieuw persoonlijk en club record van 10.17m de finale van het kogelstoten. Ze kwam ook nog in actie op de 600m.Maud van Sintmaartensdijk liep op de 600m een nieuw club record van 1:56:70 en behaalde hiermee een 13e plaats.Bart Adriaanse kwam na een spannende voorronde bij het kogelstoten in de finale. Tijdens de finale wist hij, voor de derde keer tijdens deze wedstrijd, zijn persoonlijke record te verbeteren naar 8.58m. Hij behaalde in de finale de 11e plaats.
Aiden Bareman maakte het voor de toeschouwers erg spannend. In de ochtend had hij zich al geplaatst voor de finale bij het verspringen. Na 5 sprongen in de finale bezette hij nog de 7e plaats maar bij zijn laatste poging zette hij alles op alles en sprong hij naar het brons met een afstand van 4.36m! 

Op zondag 22 januari 2017 was het de beurt aan Evi Verdonkschot (ver, hoog en kogel) en debutanten Eileen Oldenburger en Emma Verhoef. Emma stootte de kogel naar een mooi nieuw PR van 8.72m. Eileen een mooie ervaring rijker, met een prima prestatie op hoog, 1.50m. Evi zette haar vorm van vorige week voort en verraste op het kogelstoten met een heel mooi CR en een zilveren medaille met 12,39m. Evi zat dichtbij een medaille met ver, waarbij ze 5e werd met 5.11m. Voorne Atletiek kan daarmee terug kijken op een zeer succesvol weekend.

20170121 Aiden Bareman

20170122 Evi op het podium klein