Inschrijving Pupillen Jubileumfeest

180616 feest ballonnenBeste pupillen, ouders & verzorgers,
Over anderhalve week is het al zover: het jubileumfeest van Voorne Atletiek op zondag 9 september. Een groot aantal pupillen heeft zich al aangemeld voor het jubileumfeest, maar een aantal nog niet.
Daarom hierbij nog een reminder: wacht niet te lang en meldt je pupil direct aan!

Het jubileumfeest
Dit jaar bestaat Voorne Atletiek 25 jaar en vieren wij het 5-jarige bestaan van onze eigen atletiekbaan: tijd voor een groot feest! Op zondag 9 september 2018 wordt onze accommodatie omgetoverd tot een gezellig evenemententerrein, compleet met foodtrucks, clinics, kraampjes, een bar, (live) muziek en een heleboel sportieve evenementen voor iedereen. Een feest voor en door leden van Voorne Atletiek, jong en oud, waarbij ook ouders, genodigden en geïnteresseerden welkom zijn. Kortom: een sportieve en bovenal gezellige feestdag!

Wat is er voor de pupillen?
Voor de pupillen staan sportiviteit, lol en gezelligheid deze dag centraal. Vanaf 10.00 uur s’ ochtends beginnen de pupillen aan hun spellen. Er worden diverse teams geformeerd als 'team Dafne Schippers', ‘team Churandy Martina' en ga zo maar door. Deze teams gaan onder vaste begeleiding de hele dag diverse leuke en sportieve uitdagingen aan. Dit zijn o.a. estafette, verspringen, nerf werpen, touwtrekken, springkussen, hindernisbaan, een mega zeephelling, etc!

18.04.21 Pupillencompetitie Large

Wat is er voor de ouders te doen?
Omdat begeleiding van de pupillen geregeld is houden de ouders hun handen vrij en kunnen die volop genieten van het evenement. Voor alle leeftijden is er bijvoorbeeld onze Fun Run over en om het terrein van Voorne Atletiek. Je kunt wandelend of hardlopend het circa 2 km lange parkoers volgen waarbij je een verschillende (makkelijke) obstakels tegen komt. Het hoogtepunt van dit parkoers ligt in de potrozenkas van Leo van der Harg. We gaan er door, langs en om heen!
Daarnaast zijn er ook clinics waar je als ouder gratis aan kunt deelnemen; zoals een clinic Verspringen, de clinic Sport Yoga, clinic Biodanza of misschien wil je wel deelnemen aan de clinic Speerwerpen?! Voor alle clinics geldt maximum aantallen i.v.m. veiligheid en beschikbare tijd per onderdeel dus schrijf snel in. Vol=Vol! Inschrijven kan via de inschrijflijsten in de kantine.

Gezelligheid, sportiviteit en lol!
Op zo’n feestdag mag natuurlijk niemand ontbreken. Daarom willen wij graag dat alle pupillen met deze feestdag meedoen. Eigenlijk gaan we er al vanuit dat alle pupillen er deze dag bij zijn. Het wordt gewoon onwijs gezellig met al je clubgenoten en trainers. Deelname is natuurlijk gratis. Wij hopen dat je mee doet!

Van hoe laat tot hoe laat?
De pupillen starten om 10:00 uur en de spelletjes voor de pupillen duren tot circa 16:00 uur. Tussendoor zijn er pauzes om te eten en te drinken (niet verzorgd).

Hoe inschrijven?
Inschrijven gaat via deze link: Inschrijving Pupillen Jubileumfeest  Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail (krijgt u deze niet? geef dit dan aub door). U kunt zich inschrijven tot en met dinsdag 4 september.

Als ouder een handje helpen?
Zo’n groot feest kunnen we natuurlijk niet alleen! Vele handen maken het eenvoudig om ook deze dag mogelijk te maken. Het gaat om simpel, overwegend licht werk, zoals hulp bij opbouw, assistentie bij de diverse onderdelen en opruimen na afloop. Wil je ons helpen? Dit kan direct door je hier als hulp aan te melden  

Laten we er samen met de pupillen, ouders en trainers er een gezellige dag van maken!

Met sportieve groet namens de organisatie: Hans, Nadine, Lisa, Diana, Saskia, Robin & Tom

En namens mij, in de hoop dat jullie er allemaal bij zullen zijn en dat veel van jullie hieraan willen bijdragen,
Jeffrey Collij
Voorzitter Jeugdcommissie