janari, 2013 - Nieuwjaarsboodschap van de voorzitter

Het jaar 2012...een jaar waarin voor Voorne Atletiek eindelijk een lang gekoesterde wens in vervulling is gegaan: een atletiekbaan in Brielle én een eigen accommodatie.

Dit alles op het schitterende Sportcomplex Geuzenpark te Brielle. Als afdeling van SC Voorne is Voorne Atletiek op initiatief van Hadde Verhoef in september 1985 van start gegaan en op 1 augustus 1993 als zelfstandige vereniging op eigen benen gaan staan. Na vele pogingen om een atletiekbaan in Brielle te krijgen is dit dus eindelijk gelukt. En niet zo maar een baan, maar een prachtige 6-laans wedstrijd atletiekbaan met technische nummers als hoogspringen, verspringen en hinkstapsprong, speerwerpen, kogelstoten en discuswerpen. Op zaterdagmiddag 2 februari 2013 zal de officiële opening plaatsvinden.

Als bestuur bedanken wij de vele leden die zich hiervoor hebben ingezet en we wensen alle leden een heel gezond en sportief 2013 toe !!  Voor het zo ver is, zien elkaar natuurlijk nog voor een gezellige afsluiting van het jaar tijdens de Oliebollenloop bij OVV in Oostvoorne op 31 december a.s.
 

Ronald van der Graaf