juni, 2013 - Nieuwe Rondje Voorne groot succes!

Na 2 jaar afwezigheid werd zondag 16 juni het ‘Rondje Voorne’ weer gelopen. Deze nieuwe ultraloop bracht maar liefst 33 teams en 25 sololopers (!) naar ons mooie Voorne Putten.

Hieronder een foto van het eerste damesteam.

{gallery}rondje{/gallery}

Veel van de teams kwamen ‘van het eiland’ met maar liefst 18 teams van Voorne Atletiek. Vooral de sololopers kwamen vanuit alle delen van het land, van het noordelijk Enschede tot en met het zuidelijke Heerlen om hier te genieten van al het mooie dat wij hier te bieden hebben. De nieuwe 60km route voerde de lopers langs de Brielse Maas, door de Bernisse, langs het Haringvliet, door Hellevoetsluis en over het strand terug naar de start in Brielle. Alhoewel er op sommige stukken veel wind stond waren de condities heel goed te noemen; zonnetje, niet te warm en windje mee over hard zand op het strand! Deze condities resulteerden dan ook in mooie prestaties. Zo finishte het AB1 team van Voorne Atletiek als eerste in de snelle tijd van 3:28h gevolgd door het AB2 team in 3:36. 

De eerste soloheer (Jeroen Romeijn uit Sliedrecht) finishte in 4:24h de eerste solodame was onze eigen Esther Sweeris in 5:59h.

Voor de volledige uitslagen zie www.uitslagen.nl