Oproep vrijwilligers Klussen | Zelfwerkzaamheid | Februari - Maart


hordenGezocht: vrijwilligers voor diverse klussen in februari en maart. Samen = Gezellig! Je zelfwerkzaamheid invullen? Dat kan door je aan te melden voor onderstaande klussen! Verspringbakken vullen, horden inventariseren, horden schuren en verven, hoogspringbak nakijken, stellingkasten opbouwen, etc.

Diverse klussen

Zoals jullie weten hebben we enkele weken geleden 40 horden opgehaald voor onze vereniging. Deze horden willen we graag in wedstrijden gaan gebruiken en daarom moeten ze nagekeken worden. We vragen dan ook om jouw hulp.

Ook zoeken wij 4 personen voor zaterdag 11 februari om de verspringbakken te vullen met zand. Twee personen die in de maand maart 2 stellingskasten willen opbouwen op zolder. En daarnaast een ijzerwerker / lasser die de hoogspringbak wil nakijken. 

Zaterdag 11 februari: Verspringbakken vullen

Wij zijn op zoek naar vier personen die willen helpen met het vullen van de verspringbakken met zand. Wij zorgen voor het zand, scheppen en kruiwagens.

Datum: 11 februari

Tijd: van 10:30 uur - 13:00 uur

Zelfwerkzaamheid: telt als 1 zelfwerkheidstaak (voor 2017 moet iedereen 2 taken doen)

Aanmelden: bij Jeffrey Collij per WhatssApp/sms 0629551990

 

Februari + Maart: horden inzichtelijk maken + schuren / verven

Ben je een beetje handig, klik dan op onderstaande link om je op te geven voor deze klussen! Er moeten wat latten gerepareerd en mogelijk vervangen worden, alle latten moeten worden geschuurd en geverfd en de bewegende delen moeten worden gesmeerd. 
We zoeken 5/6 klussers die zorgen voor het benodigde materiaal, iemand die een overzicht kan maken van de kosten en uiteraard het uitvoeren van het werk. We hebben een inschatting gemaakt van de te investeren tijd, deze vind je terug in het bestand.

Het streven is om voor 1 mei alles klaar te hebben. In overleg plannen we een datum als er genoeg mensen zijn om te helpen. Heb je vragen, stel ze gerust! 

Meld je aan via het zelfwerkzaamheidformulier

Meer informatie bij Sven & Diana Noordermeer

 

Maart: stellingskasten opbouwen op zolder

We zijn op zoek naar 2 personen die een aantal stellingskasten in elkaar willen zetten op zolder. De stellingen met de planken zijn al aanwezig op zolder in het clubhuis. 

Datum: vrij te kiezen tijdens een ochtendtraining / avondtraining in de maand maart

Tijd: vrijekeus 9:00 uur - 11:00 uur / 19:00 - 21:00 uur

Zelfwerkzaamheid: telt als 1 zelfwerkheidstaak (voor 2017 moet iedereen 2 taken doen)

Aanmelden: bij Jeffrey Collij per WhatssApp/sms 0629551990

 

Geheel 2017: onderhoud hoogspringoverkapping. start zsm.

We zijn op zoek naar 1 persoon die de hoogspringoverkapping op korte termijn wilt nakijken. De overkapping gaat zeer stroef omhoog. Wellicht moet mechanisme gerepareerd worden. Daarom zou een ijzerwerker / lasser / loodgieter zeer handig zijn.  

Datum: vrij te kiezen tijdens een ochtendtraining / avondtraining

Tijd: vrijekeus 

Zelfwerkzaamheid: telt als 1 zelfwerkheidstaak (voor 2017 moet iedereen 2 taken doen)

Aanmelden: bij Jeffrey Collij per WhatssApp/sms 0629551990