Start & Run Groep klaar voor de eindloop

start run eindloopAfgelopen jaar zijn eind oktober 35 beginnende lopers gestart met de cursus Start en Run bij Voorne atletiek. Onder de begeleiding van een gediplomeerd trainer werd er op de locatie in Oostvoorne en Vierpolders twee maal per week alle ins –outs van het hardlopen bijgebracht.

Inmiddels zijn deze atleten zo ver dat zij op zaterdag 3 februari a.s. allemaal gaan deelnemen aan de eindloop. Deze eindloop gaat over een afstand van 5 km, waarbij start en finish op de atletiekbaan van Voorne Atletiek zal plaatsvinden.

“Het is een ongelofelijk knappe prestatie dat een aantal van deze atleten deze loop zonder problemen zullen gaan uitlopen”, aldus beide trainers van Voorne Atletiek. “Een aantal van hen had namelijk nog nooit hardgelopen”. Verder hebben er ook een aantal lopers aan deze cursus deelgenomen die na een langdurige blessure het hardlopen weer wilde oppakken.
Aansluitend op deze cursus zal een groot aantal van deze lopers doorgaan met de Start & Run 2.0 cursus. Bij deze cursus zullen de lopers naar een afstand van 10 kilometer worden getraind en zal de eindloop in juni plaatsvinden.

Voor deze cursus zijn er nog plaatsen beschikbaar, dus voor de hardlopers die b.v. met de Evy cursus niet verder komen is deze cursus uitermate geschikt.
Tijdens de Start & Run 2.0 cursus wordt in Oostvoorne, locatie O.V.V., op woensdag- en vrijdagochtend getraind onder  begeleiding van Gied van Dongen. De aanvangstijden in Oostvoorne zijn om 09:00 uur.
I18.01.28 Start en Run n Vierpolders wordt gestart vanaf het clubgebouw van Voorne Atletiek, in het Geuzenpark, en wel op woensdagavond om 19:00 uur en op zaterdagmorgen om 09:00 uur. Op woensdagavond geeft Ger Hogervorst de training, en op zaterdagmorgen Johan Snijders.  
De cursus Start en Run 2.0 start op 7 februari 2018 en je kunt je melden op het email adres: trainerscommissie@voorneatletiek.com