Inschrijving Indoor Clubkampioenschappen geopend

clubkampioenschappenVind je atletiek tijdens de training ook zo leuk? En lijkt het je leuk om met een wedstrijd mee te doen? Meld je dan aan voor de Indoor Clubkampioenschappen van Voorne Atletiek! De wedstrijd is geheel gratis en voor elk jeugdlid / lid (beginneling of gevorderde) geschikt. Daarnaast is het gewoon onwijs gezellig!

 

Voorne Atletiek Indoor Clubkampioenschappen: wat is dat?
Op zaterdag 24 maart organiseert Voorne Atletiek de jaarlijkse Indoor Clubkampioenschappen. Een kleinschalige interne clubwedstrijd waarbij je het opneemt tegen je eigen clubleden. Met officiële juryleden en een prijsuitreiking. Deelname is mogelijk voor alle pupillen, junioren, senioren en masters van Voorne Atletiek. Door de kleinschaligheid is het dé gelegenheid om kennis te maken met atletiekwedstrijden, te strijden tegen je eigen clubleden en samen met alle ouders, leden en trainers er een gezellige dag van te maken!

Moet elk (jeugd)lid verplicht aan deze wedstrijd deelnemen?
Tijdens trainingen leren de trainers je diverse atletiekonderdelen: zoals sprinten, springen en werpen. Om jezelf te laten zien dat je groeit en verbeterd willen de trainers graag dat alle (jeugd)leden met de Clubkampioenschappen meedoen. Zo kan je zelf, je ouders en je trainers zien dat de trainingen niet alleen leuk en gezellig zijn, maar ook echt helpen om jezelf als atleet te verbeteren. Daarnaast is de Indoor CK gewoon een onwijs gezellige dag met al je clubgenoten en trainers.

Welke onderdelen staan op het programma?
Tijdens de Indoor Clubkampioenschappen komen een aantal onderdelen aan bod. Het is per categorie verschillend welke onderdelen je doet. Voor elk lid is dit een sprintonderdeel, werponderdeel en springonderdeel en staan bij de inschrijving (onder voorbehoud) vermeld.


Kan ik als ouder / lid ook op de dag komen helpen?
Meer handen maken leuker en lichter werk. Wij kunnen altijd mensen voor het opbouwen, hulp bij de jury en voor de EHBO gebruiken. Helpen tijdens de Indoor CK wordt tevens gebruikt voor je zelfwerkzaamheid. Daarnaast is het gewoon leuk &^gezellig en je helpt de vereniging ook nog eens een handje!


Op welke datum en tijdstippen is de Indoor CK?
De Indoor Clubkampioenschap is op 24 maart 2018: voor de pupillen van circa 10.00 uur t/m ca. 14.00 uur met aansluitend de prijsuitreiking. Voor de junioren CD van circa 13.00 uur t/m ca. 16.00. Voor de junioren AB, senioren en masters van circa 15:00 uur t/m ca. 19:00 uur. De tijden zijn nog onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen.


Hoe kan ik mijzelf / dochter / zoon inschrijven?
Inschrijven kan via Atletiek.nu via de volgende link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/16760/ Als u al een account hebt kunt u meteen inloggen. Anders moet u een account aanmaken (binnen 2 minuten gebeurd). Mochten er problemen zijn met inschrijven of het lukt u niet een account aan te maken stuurt u dan een e-mail naar de jeugdcommissie (zie hieronder). Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u alle wedstrijden die via Atletiek.nu beschikbaar zijn inzien, ook tijdens de wedstrijd kunt u live de uitslagen via Atletiek.nu volgen, PR’s bekijken, etc.


I.v.m. organisatie kan je uiterlijk tot en met zondag 11 maart 2018 inschrijven. Niet aangemeld of te laat, dan kan je ook helaas niet meedoen!!! Dus zorg dat je op tijd bent!


Vragen?
Als er nog vragen zijn over de Indoor Clubkampioenschap kan je deze uiteraard altijd stellen via: jeugdatletiekvoorne@ziggo.nl. Appen mag ook met Esther Oldenburger: 0640081599