Uitnodiging Jubileum Feest

180616 feest ballonnen  Lieve, beste leden en ouders van Voorne Atletiek,

  Dit is een lange mail, maar een belangrijke. Hij gaat over ons
  25-jarig jubileum en is de moeite waard om aandachtig te lezen.

Zoals jullie waarschijnlijk al op diverse spandoeken, nieuwsbrieven, facebook of onze website hebben gelezen gaan we ons 25 jarig jubileum samen met onze 5 jarige eigen atletiekbaan uitbundig vieren. Op zondag 9 september 2018 wordt ons terrein omgetoverd tot een gezellig evenemententerrein, compleet met foodtrucks, clinics, kraampjes, een bar, (live) muziek en een heleboel sportieve evenementen voor iedereen. Een feest voor en door leden van Voorne Atletiek, jong en oud, waarbij ook ouders, bevriende relaties en sponsoren, genodigden en geïnteresseerden welkom zijn.

Vanaf 10.00 uur ’s ochtends beginnen de pupillen aan hun spellen. Er worden diverse teams geformeerd als 'team Dafne Schippers', ‘team Churandy Martina' en ga zo maar door. Deze teams gaan onder vaste begeleiding de hele dag diverse leuke en sportieve uitdagingen aan. Dit zijn o.a. een estafette, verspringen, nerf werpen maar ook zaklopen, touwtrekken, springkussen/hindernisbaan en uiteraard een mega zeephelling! Omdat begeleiding geregeld is houden de ouders hun handen vrij.

De wedstrijdatleten komen ook aan bod door het integreren van de 6de Spectades Games in deze dag. Diverse sprint- en technische onderdelen als discuswerpen, hoogspringen, verspringen en speerwerpen worden gedurende de dag gehouden. Elektronische tijdwaarneming namens Spectades is uiteraard weer aanwezig. 

Voor alle leeftijden en kunnen is er onze Fun Run. Over en om het terrein van Voorne Atletiek wordt een eenvoudige mini-trail opgezet waarbij eenieder het parkoers kan volgen. Je kunt wandelend en/of hardlopend het circa 2 km lange parkoers volgen waarbij je een verschillende (makkelijke) obstakels tegen komt. Het hoogtepunt van dit parkoers ligt in de kas van Leo van der Harg. We gaan er door, langs en om heen. Neem een kijkje hoe er jaarlijks  miljoenen stekjes tot potrozen worden gekweekt. Andere obstakels zijn in de vorm van hekjes, horden, tractorbanden, doolhof, tijgerbaan e.d. Geschikt voor jong en oud!

En dan zijn er de hele dag door mogelijkheden om mooie, leuke clinics te volgen. Wat denk je van Sport Yoga bij Natalie, Biodanza bij Josephine en/of circuittraining bij Dick! Daarnaast zijn er unieke clinics die voorafgaand aan de wedstrijdonderdelen worden gehouden. Vóór de wedstrijd discuswerpen geeft Pim Groen bijvoorbeeld een clinic voor iedereen die een keer wil ervaren hoe dit onderdeel werkt. Je kunt proeven aan een technisch onderdeel en daarna kun je direct zien hoe de wedstrijdatleten het er van af brengen. Dit is ook mogelijk bij het verspringen, speerwerpen, hoogspringen en de sprint. Wil je een keer uit een startblok starten? Dan is dit je kans. En nodig gerust je vrienden en familie uit, ook zij zijn van harte welkom.
We sluiten het sportieve deel van de dag af om een uur of vier met bijzondere estafettes. Wat te denken van een uitzonderlijke en mega snelle 25x100 mtr in teams van 5! (Voor de oplettende lezers: 25 jr en 5 jaar baan!) Wie komt er met het snelste team en gaat de uitdaging aan om onder een lekkere beat - de muziek brandt dan ook los - een toptijd neer te zetten? Ook is er nog een verrassingsestafette van 5x 80 mtr maar dit wordt er één met uitdagingen…

En zoals gezegd, terwijl deze estafettes gelopen worden gaat ook de muziek volop aan en gaan we gewoon tot een uur of 8 door met eten, drinken en feestvieren. 

Jullie merken dat er voor iedereen wel wat te zien of mee te maken is en we hopen dan ook op een massale opkomst. De hele dag kun je heerlijk eten bij een van de foodtrucks, een drankje doen en genieten van een lekker stuk muziek. Kortom, een dag om niet te vergeten.

Klik hier voor de complete dagindeling:  

Inschrijven voor deelname: 
Voor alle clinics en wedstrijdonderdelen geldt; er zijn maximum aantallen i.v.m. veiligheid en beschikbare tijd per onderdeel dus schrijf snel in. Vol=vol 
Inschrijven kan binnenkort op inschrijflijsten in de kantine en bij de trainers in de ochtend.

Dit kunnen we allemaal niet alleen! Naast de medewerking van onze sponsoren Leo van der Harg en Jan Doorduin van Spectades BV zijn we op zoek naar mensen die een handje willen helpen. 
Zoals bij alles wat we organiseren werken we ook hier met deeltaakjes, een opzet die altijd als lekker relaxed wordt ervaren. Vele handen maken het eenvoudig om ook deze dag mogelijk te maken. Het gaat om simpel, overwegend licht werk, zoals hulp bij opbouw, assistentie bij de diverse onderdelen en opruimen na afloop.

Wil je ons helpen? Geef je ajb op door je naam, e-mailadres en voorkeur voor ochtend/middag door te geven. Dit kan direct door je hier online aan te melden 

of stuur een mailtje naar nadine.doorduin@hotmail.com 

Namens de organisatie: Dagindeling

Hans, Nadine, Lisa, Diana, Saskia, Robin & Tom 

En namens mij, in de hoop dat jullie er allemaal bij zullen zijn en dat veel van jullie hieraan willen bijdragen,

Allard Moene

Voorzitter