Reminder Inschrijving Clubkampioenschappen zaterdag 6 oktober

18.09.24 clubkampioenschappenElke jeugdlid, senior en master kan meedoen aan deze wedstrijd. Er zijn technische onderdelen en looponderdelen!
Voor de Senioren, Masters en Junioren A & B is er de mogelijkheid om voor losse onderdelen te kiezen.

Voor de lopers onder ons is er: 100 meter, 200 meter en een 800 meter waar je dus Clubkampioen op kan worden.
De CK Outdoor is met name een super gezellige verenigingswedstrijd op onze eigen atletiekbaan. Voor alle pupillen is er een aandenken.
Dit jaar organiseren wij dit “samen met Spark” (de atletiekbaan van Spark wordt vernieuwd, dus voor hun toch een mogelijkheid hun eigen clubkampioenschappen bij ons te doen. Het blijven wel gescheiden wedstrijden, met een eigen prijsuitreiking.


Chronoloog van Voorne Atletiek & AV Spark wordt wel gecombineerd; dus het kan wel voorkomen dat er tegen elkaar gelopen wordt. Dit geldt met name bij de Junioren, de senioren en masters. De ranglijsten blijven echter wel gescheiden! Dit is misschien voor sommige junioren, masters en senioren een extra stimulans om mee te doen!!
Inschrijven kan online via de volgende link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/inschrijven/24970/ ( let op er moet eerst een account aangemaakt worden bij Atletiek.nu —> mocht dit niet lukken etc dan kan ik ook de inschrijving doen. Hiervoor heb ik nodig: Geboorte datum, Naam, evt een licentie nummer van de Atletiek unie. Dan schrijf ik u in. Jeugdatletiekvoorne @ gmail.com
De inschrijving sluit eind deze week!!