Rolstoelduwers voor avondvierdaagse gevraagd

19.05.09 rolstoelduwenGedurende een aantal jaren is het bij Voorne Atletiek gebruikelijk dat wij gedurende de avondvierdaagse, die dit jaar gelopen zal worden van 17 tot en met 20 juni 2019, op basis van vrijwilligheid een aantal duwers leveren, zodat de invalide medemens toch deel kan nemen aan deze avondvierdaagse.

Hoe ziet nu de avond eruit: om ongeveer kwart over 6 verzamelen bij het streekverzorgtehuis de ”Plantage” langs de Groene Kruisweg. Parkeergelegenheid is aanwezig. Je gaat naar binnen via de hoofdingang en krijgt een rolstoeler aangewezen. Tip: let op harde banden, anders is het duwen beslist geen pretje. Om ongeveer 10 over half zeven gaan we naar de Dukdalf en om zeven uur neemt de etappe een aanvang en wordt een begin gemaakt met de route welke ongeveer 5 kilometer bedraagt. Onderweg is er catering. Kopje koffie thee etc.
Aankomst terug in de Plantage om ongeveer half 9. Vervolgens als je dat wilt een kopje koffie of een ander drankje naar keuze en dan naar huis.

Het is vanzelfsprekend dat je niet verplicht bent bij deelname om dan maar gelijk 4 avonden te duwen. Een avond of meerdere, het is allemaal goed.
Misschien wel goed om te weten: je kunt je zelfwerkzaamheid hiermee invullen.

Tot slot nog dit:
Het kan voorkomen dat als gevolg van slechte weersomstandigheden een aantal mensen van de Plantage het moet laten afweten. Dit betekent dan ook dat je in feite die avond voor niets komt. Je kunt dan twee dingen doen. Of naar huis gaan of je loopt gewoon mee en verricht wat hand en spandiensten onderweg.

Het streven is om te komen tot een aantal van 35 duwers per avond.

Je kunt je op de volgende manieren opgeven:
- Er ligt in onze kantine en die van OVV een intekenlijst
- Je kunt inschrijven op Inschrijfrooster (wel een account aanmaken)
- Je kunt een mail sturen naar zelfwerkzaamheid@voorneatletiek.com

Voor meer info stuur een mail naar egidiusvandongen@kpnmail.nl

Egidius van Dongen