Ted Mak (70 jaar) plotseling overleden

Afgelopen maandagochtend, 5 augustus , werden wij opgeschrikt door het bericht dat Ted Mak, gedreven en enthousiast loper van de B-groep, getraind door Bernard Stokman, op zondagmorgen 4 augustus plotseling was overleden.

Op zaterdag voelde Ted zich niet goed, waarna hij naar het Maasstadziekenhuis werd vervoerd. Aldaar aangekomen constateerden de artsen een ontsteking van de hartspier. Zij hadden er echter het volste vertrouwen in dat deze ontsteking bestreden zou kunnen worden. Helaas verslechterde de toestand van Ted in de loop van de avond zeer snel. De artsen hebben er alles aan gedaan Teds leven te redden. Helaas bleken deze pogingen vergeefs en is Ted uiteindelijk overleden.

Ted was een gedreven en actief lid van onze vereniging. In het verleden was hij actief als bestuurslid en sinds jaar en dag verleende hij hand- en spandiensten bij de organisatie van de Potrozenloop. Na afloop van de training dronk hij graag een biertje met zijn loopvrienden die hij overigens ook regelmatig bij hem thuis verwelkomde voor een bbq.
Ted was niet alleen een liefhebber van de loopsport, hij was ook een fanatieke bridger.
Daarnaast was hij natuurlijk de liefhebbende echtgenoot van Anita Hogan en de altijd actieve en betrokken vader van zijn jonge kinderen Munachi en Chizara en zijn inmiddels volwassen kinderen Meta, Joost en Thijs.

Wij wensen Anita, de kinderen en alle mensen die Ted liefhadden, veel sterkte voor de komende periode.

Het bestuur

Rouwkaart Ted Mak