februari, 2016 - Prima resultaten bij de Potrozenloop

Op zondag 7 februari 2016 werd door ons de Potrozenloop over 10EM georganiseerd. Deze loop heeft een lange geschiedenis, maar vond voor de eerste keer onder deze naam plaats.

Het weer was droog en 9°C, maar er stond een zeer harde wind die de lopers nog flink parten zou spelen. Er waren 300 lopers te verwelkomen, wat dit seizoen voor een loop van het van Buuren Circuit een flink aantal is. Een 35 tal deelnemers was van onze eigen vereniging.
De loop bestond uit een lange afstand van 10EM en een korte van 5 km. die beiden, desgewenst, meetelden voor het van Buuren Circuit.
De hoofdafstand werd overall gewonnen door Ricardo Sintnicolaas van Flakkee gevolgd door Fouad Fertoute en Davis Bouman.

Voorne Atletiek was in diverse leeftijdsklassen succesvol. Bij de H45 werd Erik Tuk 2e. Bij de H50 werd de sponsor van deze loop Leo v.d. Harg 2e. Bij de dames werd Vanessa Hartman bij D40 1e. Bij D45 werd Michelle Moene 1e en bij D50 ook 1e Martine Lust. Een uitstekende dag voor onze dames dus.

Bij de korte afstand behaalde ons lid Tjark Klee een prachtige 3e plaats overall in een tijd van 16.31 wat een PR betekende van maar liefst 44 seconden, een super verbetering op deze afstand.
De loop was prima georganiseerd door een groep met als basis de C Groep van Voorne Atletiek.

(Jan ’t Mannetje)

Klik hier voor de uitslagen en tussenstand van het klassement van het Van Buuren Circuit