Helaas, de Halve van Westvoorne 2019 gaat niet door

Elk jaar organiseert een vast team van enthousiaste vrijwilligers op de 1e zondag van het nieuwe jaar de Halve van Westvoorne. Dat team bestaat uit vertrouwde gezichten, die wekenlang met elkaar samenwerken teneinde een perfect evenement te organiseren.

Door een samenloop van persoonlijke omstandigheden (ziekte, operatie, verhuizing) kan een groot deel van het organiserend comité zich de komende tijd niet of slechts beperkt inzetten voor de organisatie van deze loop. Natuurlijk is er gezocht naar vervanging maar wij voorzien dat het gebrek aan ervaren mankracht en vooral het gebrek aan nog beschikbare tijd ons verhindert om een goed resultaat neer te zetten. Vanuit het motto “je doet het goed, of je doet het niet”, is derhalve besloten om de komende editie op 6 januari 2019 te schrappen.

Voor wie gaat voor de wedstrijd kunnen we de Halve van Egmond op 13 januari 2019 aanbevelen. En we weten dat er gedacht wordt aan een informele pop-up run of social event over hetzelfde parcours. Houdt daarvoor de Facebook pagina van Voorne Atletiek in de gaten.

Wij gaan onze organisatie versterken. Daarom kunnen we nu alvast de datum van de volgende editie van de Halve van Westvoorne vaststellen: op 5 januari 2020 geven we weer het startschot voor hopelijk een groot aantal deelnemers. Zet deze datum alvast in je agenda!

Met vriendelijke groet,

Organisatieteam Halve van Westvoorne

 

 

Bekijk hier de foto's van 2018(met dank aan Jos Faasse):

foto's jeugdloop halve van westvoorne 2018

5 en 10 km

halve van westvoorne 2018

Tot januari 2020!