Oostvoorne – Op woensdag 25 oktober start weer een beginnerscursus hardlopen. 

Gedurende 10 lessen worden onder deskundige leiding van gediplomeerde hardlooptrainers, de basisprincipes van het hardlopen aangeleerd. Het is specifiek voor de beginnende hardloper, die kennis wil maken met de loopsport. Ook voor de hardlopers, die er lange tijd tussenuit zijn geweest, is het een prima stap om dit weer op te pakken. Onderdelen van een training, naast het hardlopen, zijn warming-up, aandacht voor houding, krachtoefeningen en cooling-down. 

Deze beginnersgroep start op woensdag 25 oktober om 9.00 uur en loopt iedere woensdag-  en vrijdagochtend. De trainingen zijn vanaf sportpark OVV te Oostvoorne (Zwartelaan 10)  door het mooie Voornes duingebied. Soms wordt je verrast door overspringende herten of een groep paarden, maar ook een Galloway kan je pad kruisen! Het steeds veranderende landschap is elke keer weer verrassend. Nu zijn dat de  prachtige kleuren als teken van de invallende herfst. Wil je ook genieten van het buiten sporten in de natuur in je eigen omgeving, geef je dan op voor deze beginnerscursus op woensdag en vrijdag, maar ook als herintredende hardloper ben je van harte welkom! Na afloop van de training is er de mogelijkheid tot douchen en natuurlijk even  gezellig napraten met een kop koffie in de kantine van OVV.   

De kosten bedragen voor 10 lessen € 29,– Voor meer informatie en aanmelden stuur je een mailtje naar: trainerscommissie@voorneatletiek.com..