Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hartenloop, loop virtueel met ons mee!

8 februari , 2021 tot en met 14 februari , 2021

Doe in de week van maandag 8 tot en met zondag 14 februari mee met de hartenloop!

Je kiest je eigen moment, loopt 5, 10 of 15 km in je eigen tempo, in een terrein naar keuze. Het mag je vaste trainingsrondje zijn, een rondje in de vorm van een hart of een rondje dat je nooit eerder liep. Je mag het alleen doen of met een loopmaatje als je de voorgeschreven afstand van 1,5 meter in de gaten houdt. Tijdens je rondje maak je foto’s en indien mogelijk ook na afloop. Wij controleren niet of je daadwerkelijk je kilometers hebt gelopen, we vertrouwen op je eerlijkheid. De tijd is niet belangrijk, je foto’s en plezier hebben wel.

Natuurlijk kunnen onze jeugdleden hier ook aan meedoen! Zij hebben de keuze uit 2 km en 5 km. Ook hiervoor geldt dat we je niet controleren, het gaat om het plezier en natuurlijk om de mooie medaille die je hiermee kunt verdienen.

Om mee te doen met deze Virtuele Valentijnsloop schrijf je je in via activiteiten@voorneatletiek.com en stort je € 5,00 op rekeningnummer NL 39 RABO 0365 4777 96. Graag je volledige naam bij de overschrijving vermelden in verband met de administratie. Doe dit vóór 8 februari. Stuur na afloop je leukste foto naar dit e-mailadres.

Alle foto’s worden gepubliceerd op onze Facebooksite en onze website * en de leukste foto’s komen in aanmerking voor een prijs.
Je ontvangt na deelname een echte Voorne Atletiek hartenloop medaille en een gedeelte van de opbrengst is voor onze clubkas. Of we de medaille persoonlijk aan je kunnen uitreiken, hangt natuurlijk af van de situatie op dat moment. Daar vinden we vast weer een oplossing voor! #wijzijnvoorneatletiek

We rekenen op je!
Het bestuur van Voorne Atletiek

* Wil je geen foto op Facebook of op de website, geef dit dan even aan of stuur je foto niet.

Gegevens

Begin:
8 februari , 2021
Einde:
14 februari , 2021

Locatie

virtueel

Organisator

Voorne Atletiek