Binnen Voorne Atletiek is het ook mogelijk om in groepsverband te wandelen. We hebben hiervoor twee groepen: Sportief wandelen en de Wandelgroep dementie.

Sportief wandelen


Vanaf 2019 is Voorne Atletiek gestart met een groep Sportief Wandelen. Onder begeleiding van een ervaren trainer ontvang je tweemaal per week wandeltraining vanaf OVV, Zwartelaan 10 in Oostvoorne.

De trainingen voeren afwisselend door het prachtige duingebied van Oostvoorne en de omliggende verharde paden.
Er wordt rekening gehouden met ieders tempo en conditie, iedereen is welkom! Informatie over goede wandelschoenen ontvang je desgewenst van je trainer. Is dit wat voor jou? Train tweemaal gratis mee en je zult zien dat wandelen in een groep veel gezelliger is en dat je conditie zienderogen verbetert!

We starten op woensdag en vrijdag om 9.00 uur en zijn om 10.30 uur terug. Na afloop is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken en er kan ook worden gedoucht. De kosten bedragen € 30,- per kwartaal. Daarnaast betaal je 1 maal per jaar de contributie voor de Atletiekunie.

Meer informatie? Stuur een mail naar voorzitter@voorneatletiek.com of klik hier voor het inschrijfformulier.


Wandelgroep dementie

Voorne Atletiek neemt als vereniging het voortouw om mensen met dementie deel uit te laten maken van onze vereniging.
Iedere woensdagochtend om 10.00 uur start er een groep onder begeleiding van Sjoukje Korver en andere vrijwilligers voor een mooie wandeling door het Mildenburgbos of Voornes Duin.
In de nabije toekomst wordt een speciaal vergeet-mij-niet-pad gerealiseerd in het beheergebied van Stichting Zuid-Hollands landschap. Ook hier is Voorne Atletiek bij betrokken.