Een grote groep enthousiaste pupillen en junioren vormt de basis van onze gezellige jeugdafdeling in Brielle. Kinderen van 6 tot en met 18 jaar worden in leeftijdsgroepen getraind door actieve en enthousiaste jeugdtrainers. Trainingen vinden voornamelijk op en rond onze atletiekbaan in Vierpolders plaats.

Op de atletiekbaan komen de technische atletiekonderdelen gevarieerd aan bod (zoals Verspringen, Hoogspringen, Balwerpen, Speerwerpen, Discuswerpen, etc.) maar wordt er uiteraard ook getraind op het hardlopen. Als voorbereiding op de Wintercrossen (loopwedstrijden op onverhard terrein) wordt er in de wintermaanden regelmatig ook in het bos of op het strand van Oostvoorne en Rockanje getraind.

Plezier
Plezier staat binnen onze vereniging voorop en daarom organiseert de Jeugdcommissie naast de trainingen en wedstrijden ook speciale trainingen (bijvoorbeeld met Pasen of Sinterklaas) en uitjes, zoals filmavonden of een kampweekend.

Wedstrijden
Voorne Atletiek organiseert tevens jaarlijks een aantal wedstrijden speciaal voor de jeugd. Daarnaast kan worden deelgenomen aan (regionale) baanwedstrijden die door alle (regionale) atletiekverenigingen gezamenlijk worden georganiseerd.

Meer informatie?
Benieuwd of uw dochter of zoon lid kan worden? Lees op deze website meer over onze vereniging, jeugdtrainingen, jeugdtrainers en contributies. Voor vragen kunt u zich wenden tot Jeffrey Collij (jeugd@voorneatletiek.com) of bij onze trainers tijdens de trainingen. Klik hier om het promotiefilmpje van de jeugdafdeling van Voorne Atletiek te starten of bekijk deze onderaan deze pagina.

Voorne Atletiek biedt een veilige sportomgeving voor alle leden. Hier kunt u meer lezen over onze gedragsregels.