Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Indoor clubkampioenschappen Voorne Atletiek in Dordrecht

20 maart , 2022-08:00

Beste ouders/ verzorgers, atleten, jongens en meisjes,

Na drie jaar van afwezigheid kunnen en mogen wij weer, samen met onze sportvrienden van AV Fortuna, onze Indoor Clubkampioenschappen houden in Dordrecht op zondag 20 maart 2022. Deze dag staat altijd bol van gezelligheid om samen met je trainingsmaatjes deze dag te beleven. En dit jaar zijn broers, zussen, ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes allemaal welkom. Dus, wat let jullie?

Iedereen is welkom en het is gratis. Daarom gaan wij iedereen inschrijven en mocht het zo zijn dat jullie niet mee kunnen doen, dan willen wij graag dat jullie dit aangeven voor woensdag 6 maart 2022 bij Arjanne Hoogenboom onze wedstrijdsecretaris bereikbaar onder wocvoorne@gmail.com Voor alle duidelijkheid, het zijn onze Clubkampioenschappen met ons eigen klassement, zo ook voor AV Fortuna maar we beleven deze dag samen.

De dag begint om ca 10.00 uur. Het wedstrijdschema moet nog definitief gemaakt worden want deze is afhankelijk van het aantal deelnemers. De onderdelen per categorie zijn al zichtbaar op atletiek.nu bij Indoor Clubkampioenschappen Voorne Atletiek.

Voor de senioren en masters geldt dat zij zich apart dienen op te geven uiterlijk 6 maart a.s. bij Arjanne Hoogenboom op email wocvoorne@gmail.com.

Wij hebben er erg veel zin in en hopen jullie in zeer grote getalen te mogen begroeten.

Tot zondag 20 maart 2022!

Gegevens

Datum:
20 maart , 2022
Tijd:
08:00

Locatie

Sportpark Reeweg Dordrecht
Halmaheiraplein 35
Dordrecht, 3312 GH
+ Google Maps

Organisator

Voorne Atletiek