Op zaterdag 20 augustus stond de traditionele BBQ van Voorne Atletiek eindelijk weer eens op de agenda. De uitnodigingen waren al een tijdje geleden ontworpen en verzonden, we hadden er zin in. Na de mindere afgelopen jaren, kon deze editie gelukkig weer doorgaan.

In het prachtige zonnetje konden we met de aanwezige leden op het nieuwe buitenterras genieten van de BBQ verzorgd door het team bestaand uit Lianne, Danielle, Jeroen en Leo. De salades waren weer prachtig opgemaakt en smaakten heel erg goed. Ook het vlees was ruim voorradig en smaakte prima. Leden haalde oude herinneringen op en tevens hebben we vooruit gekeken naar het komende seizoen.

De opkomst was met tientallen leden minder groot dan verwacht, maar het was desalniettemin erg gezellig. Naast dat de vakantie periode ongetwijfeld zal meespelen, gaan we er met dit soort laagdrempelige samenkomsten vanuit dat alle leden er bij kunnen zijn. Er is tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om enkele vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten, zo heeft Ilse namens het bestuur Leo, Vanessa, Coert, en Ton bedankt voor, alle verrichte vrijwilligerswerkzaamheden in onder andere de onderhoudsploeg, bar, jury, en bij de koningsspelen.

Enkele sfeerfoto’s zijn hieronder bijgevoegd.