Een zeer succesvol weekend voor Voorne Atletiek

 In het weekend van 24, 25 en 26 juni zijn atleten van Voorne atletiek op verschillende plekken in Nederland succesvol in actie gekomen.

Vrijdagmiddag deed Anne Bisschop mee aan NK Atletiek in Apeldoorn met het onderdeel hoogspringen. Nog maar 16 jaar oud, stond deze atlete van Voorne Atletiek samen op de deelnemerslijst met bekende namen zoals Dafne Schippers, Churandy Martina, Liemarvin Bonevacia en Lieke Klaver. Met een fantastische prestatie van 1.72 m hoog, is Anne als 4de geëindigd, nog maar 6 cm verwijderd van de 3de en de 2de  plek, die beide 1.78m hebben gesprongen. We zijn mega trots op deze Voorne topper, die tevens traint met de selectie van talentvolle atleten uit de regio bij Atletiek Trainingcentrum Rotterdam (ATR).

Zaterdag is een groep geselecteerde atleten van Voorne naar Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen)  afgereisd om deel te nemen aan de Regio-ontmoeting. Ze waren geselecteerd op basis van hun prestaties om samen met andere regio- verenigingen: Rotterdam Atletiek, PAC Rotterdam, Fortuna Vlaardingen, CAV Energie Barendrecht en Spark Spijkenisse te strijden als regio Rijnmond tegen Zeeland, West-Brabant, Dordrecht en Haaglanden . De wedstrijd werd officieel geopend door de burgemeester van Terneuzen.

De atleten van Voorne Atletiek van verschillende leeftijdscategorieën (van 8 tot 13 jaar): Niels Hilferink, Kalle Dijksma, Lana Raaymakers, Rianne Hilferink, Larissa Rodenburg, Cliff Kloosterman en Sjors Correlje, wisten hun persoonlijke prestaties op meerdere onderdelen te verbeteren. Een aantal atleten eindigden zelfs in de top van het klassement. Samen met de andere Rijmond verenigingen konden ze zich opnieuw bewijzen als de beste van de vijf-regio’s en hebben ze de grote wissel beker weer voor een jaar veilig gesteld. Het was een fantastische dag om nooit te vergeten, dit maal in een groene tenue van de regio, maar wel met een blauwe randje van Voorne Atletiek.