Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

36e Tieleman Keukens – Bloemfontein Strandloop Ouddorp

18 september , 2021-08:00 tot en met 17:00

De organisatie van AV Flakkee is verheugt om te melden dat er zaterdag 18 september weer een echte wedstrijd gehouden zal worden, de 36e Tieleman Keukens – Bloemfontein Strandloop Ouddorp. Voor de hardlopers zijn de afstanden 4,5km en 10km en wandelaars kunnen kiezen uit 10 of 15km. Het strand en de duinen van natuurgebied de Kwade Hoek vormen een prachtig decor voor dit evenement.

De start en finish zijn bij Strandpaviljoen de Zeester, ter hoogte van Strand Noord (Oosterweg). Het programma begint om 12.00u met de jeugdonderdelen en om 13.00u klinkt het startschot voor de hardloopwedstrijd, de hoofdafstand van 10km en de korte afstand van 4,5km. Het parcours is uitdagend en afwisselend met zowel verharde paden als het strand waar de strijd echt zal losbarsten! De Flakkeese atleten zullen zich van hun beste kant willen tonen en voor lopers die de Kustmarathon Zeeland op het programma hebben is dit een perfecte kans om de benen nog een keer goed te testen op soortgelijk terrein.

De wandelaars van de 10 en 15km kunnen tussen 10.30u en 12.00u starten. De organisatie stelt het zeer op prijs als deelnemers zich voorinschrijven via de website: avflakkee.nl. Tevens vind u hier de inschrijftarieven per onderdeel, bij voorinschrijving is er korting. Ter plaatse kan per onderdeel nog worden ingeschreven tot een half uur voor de start.

Het zou mooi zijn als er veel lopers uit de regio deelnemen, bij deze de informatie, wij zouden het erg op prijs stellen als jullie dit op jullie website kunnen publiceren. Hierbij nog een link naar het bericht van AV Flakkee waar ook de inschrijving + flyer staan. http://avflakkee.nl/index.php/nieuws/categorieen/vereniging/item/728-zat-18-sept-tieleman-keukens-bloemfontein-strandloop

Namens AV Flakkee

Gegevens

Datum:
18 september , 2021
Tijd:
08:00 tot en met 17:00
Evenement Categorie:
Site:
http://avflakkee.nl/index.php/nieuws/categorieen/vereniging/item/728-zat-18-sept-tieleman-keukens-bloemfontein-strandloop

Organisator

AV Flakkee
Bekijk de site van Organisator