Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regio Rijnmond Cross Competitie Finale Barendrecht

12 februari , 2022-09:00

Beste atleten, ouders, trainers, juryleden en andere vrijwilligers van alle atletiekverenigingen in de Regio Rijnmond,


Wat ?

Op zaterdag 12 februari vindt de 3e , tevens finale, wedstrijd plaats van de Regio Rijnmond Cross Competitie voor pupillen en BCD-junioren.


Waar ?
Deze zal gehouden worden op Stormbaan Zuidpolder en het aanpalende Barendbos, gelegen aan de 3e Barendrechtseweg 454 in Barendrecht. Dit is naast de begraafplaats en tegenover de recreatieboerderij De Kleine Duiker. Dit gebied is verboden voor honden.


Route
Kom je niet uit Barendrecht, maar met de auto ? Neem dan op de A29 afslag 20 naar Barendrecht. Beneden bij de stoplichten ga je linksaf richting Oude Maas. Vervolgens ga je bij de 2e rotonde rechtsaf. De Kleine Duiker is dan aan je linkerhand, het wedstrijdterrein aan de rechterkant. Aan beide zijden kun je parkeren op de daarvoor bedoelde parkeerterreinen, Parkeerplaats Stormbaan of Parkeerplaats Zuidpolder. Zet je auto hier niet zomaar langs de weg, er wordt streng gecontroleerd.


Verkeer
Houd je hier zowel als automobilist als als voetganger aan de aanwijzingen van de duidelijk te herkennen functionarissen van de Verkeers Regelaars Barendrecht !


Toeschouwers
Het parcours bevindt zich op een open gedeelte, geen beschutting of schuilplekken. De ondergrond is overwegend drassig. Draag als toeschouwer dus laarzen of ander schoeisel wat hierop lijkt. Kleed je ook goed tegen de kou die hier met een beetje wind gemeen overheen kan komen.

Houdt u zich aan de aanwijzingen van de organisatie en kijk uit voor de lopers mocht u vlak langs of op het parcours wandelen.

Let op kleine kinderen. Er zijn hier waterpartijen met stormbaanattributen die voor kinderen ook heel aantrekkelijk zijn om op te spelen. Extra droge kleren meenemen is daarom een kleine tip.


De Kleine Duiker
Hier mogen we gebruik maken van de toiletten, je mag hier niet op spikes naar binnen. Je kunt hier ook gebruik maken van de gezellige kantine. Naast standaard kantine-aanbod heeft de Kleine Duiker ook bijzonder aanbod van eigen kweek. Na de wedstrijd is het voor de atleetjes natuurlijk hartstikke leuk om ook een bezoekje te brengen aan de mooie kinderboerderij hier.


Crossparcours Stormbaan Barendbos 2200 meter

Gegevens

Datum:
12 februari , 2022
Tijd:
09:00
Evenement Categorie:

Locatie

3e Barendrechtseweg 454 in Barendrecht
3e Barendrechtseweg 454
Barendrecht, 2992SN
+ Google Maps

Organisator

CAV Energie
Bekijk de site van Organisator