Het gaat weer los!

Nu er weer wedstrijden mogen worden georganiseerd, bezochten dit weekend een fors aantal jeugd atleten van Voorne Atletiek wedstrijden in Apeldoorn, Amsterdam, Zoetermeer en Barendrecht.

Anne mocht zondag in Apeldoorn meedoen aan het NK meerkamp. De indoor meerkamp bestaat uit vijf onderdelen die op één dag moeten worden afgewerkt. In haar leeftijdsklasse (U18) wist Anne, mede door hele goede prestaties op het hoogspringen (1.71m) en kogelstoten (12.66m), het NK af te sluiten op een fantastische zesde plaats. Proficiat!

In Amsterdam waren Eva Kok en Wesley Monster. Beide U18 atleten scherpte de clubrecords op de 6o meter horden aan. Eva lukte dat ook op de 60 meter zonder de horden.

C1 junioren (2008) Loïse Stomphorst en Zara Visser mochten in de indoorhal in Zoetermeer aan de slag. Een wedstrijd met elkaar, maar nog zonder, ouders, trainers en ander publiek. Beiden deden mee aan de 60 meter, kogelstoten en hoogspringen. Prima gedaan meiden!

Barendrecht was dit weekend het toneel van de Regiocross. Op het modderige parcours kwamen in verschillende leeftijdscategorieën totaal circa 50 Voorne atleten in actie. Voor de één is vies worden het leukste, de ander wil er als snelste doorheen. Zowel individueel als op de estafettes behaalde Voorne diversen bekers en medailles.

Verder was dit weekend ook het NK voor masters in Apeldoorn waar namens Voorne Atletiek Rodney O’Driscoll meedeed. Hij werd 2e op zowel de 200m als de 400m en werd 5e op de 60m.

Volgende week staat het volgende NK alweer op het programma. Op de individuele onderdelen voor junioren in de leeftijdsklasse U18/U20 komen daar ook weer diverse Voorne atleten in actie.

Hieronder de verschillende sfeer impressies.