Benieuwd naar het nieuwe normaal bij Voorne Atletiek? Ben jij het stilzitten na al die weken ook zo beu? En voel je je eenzaam met al die social distance die je in acht moet nemen?  Of heb je al voorzichtig een start gemaakt met wandelen of hardlopen? Heb je zelfs al een paar schoenen gekocht, maar is het er nog niet van gekomen om te beginnen? `
Bij Voorne Atletiek mogen we weer en daar zijn we heel blij mee!

We nodigen je uit om te komen wandelen of hardlopen bij Voorne Atletiek. Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van NOC/NSF en de Atletiekunie, maar bij ons is de social distance er echt alleen fysiek!
Je zult zien dat wandelen of hardlopen met een goede begeleiding je leven zal veranderen. Daarbij is Voorne Atletiek een heel gezellige vereniging waarbij sociaal contact net zo belangrijk is als lekker bezig zijn.

Als wandelaar kom je aan je trekken tijdens onze wandeltrainingen in de natuur op de woensdag – en vrijdagochtend van 9.00 uur tot 10.30 uur. Begeleiding vindt plaats door een gediplomeerd trainer. Na afloop drinken we (op gepaste afstand en als het weer het toelaat) gezellig een kop koffie met elkaar.

Als beginnend hardloper loop je door het prachtige gebied rondom Oostvoorne. Een gediplomeerd trainer begeleidt je naar je eerste 5 kilometer. Je kunt met al je hardloopvragen bij hem of haar terecht.

Voor zowel wandelen als hardlopen geldt dat je gedurende de eerste 4 trainingen geen contributie verschuldigd bent.

Vanaf 1 september hopen we weer gebruik te kunnen maken van onze eigen accommodatie op Geuzenpark 3 in Vierpolders en de accommodatie van OVV in Oostvoorne. Tot die tijd trainen we vanaf verschillende locaties in Oostvoorne en de omgeving van Brielle/Vierpolders.
Ale locaties zijn goed bereikbaar.

Belangstelling? Stuur een e-mail naar trainerscommissie@voorneatletiek.com en we geven je alle informatie.
Houd onze website www.voorneatletiek.com en onze Facebookpagina in de gaten.