Sparen voor Voorne Atletiek levert gratis geld op!

Help onze club met extra inkomsten zonder hiervoor te betalen!

Er zijn twee initiatieven waarmee Voorne Atletiek momenteel erg geholpen is.

Tijdelijk is er de “Spaar je club gezond” actie van Plus.
Goed eten is goed voor de buurt, vinden we bij PLUS. Dat betekent ook dat we graag iets goed doen voor onze omgeving. Daarom spaar je nu bij PLUS sponsorpunten voor jouw lokale club of vereniging. Doe mee en spaar je club gezond! Dat kunnen ze na afgelopen jaar wel gebruiken.

Zo spaar je mee:
• Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten.
• Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten.
• Selecteer jouw club. Voer de unieke code in en activeer.
• Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.
• Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw cluppie!

Word clubsponsor van de week! Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt! Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club

Deze actie loopt van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021.

Sponsor Klicks

Op de homepage is een banner en de link naar Sponsor klicks. Via Sponsor kliks bestelt je al je producten. Hiermee kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Voorne Atletiek, zonder dat het een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Voorne Atletiek ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Voorne Atletiek. En nogmaals, het kost je niets extra!

En het is anoniem: Noch SponsorKliks, noch Voorne Atletiek weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Voorne Atletiek is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Voorne Atletiek niets op.

Bij voorbaat dank voor de medewerking, steun en gratis bijdrage! Je helpt Voorne Atletiek er enorm mee!

Namens alle mede leden!