Op dinsdag 5 en woensdag 6 maart start weer een beginnerscursus hardlopen. 

Gedurende 10 lessen worden onder deskundige leiding van gediplomeerde hardlooptrainers, de basisprincipes van het hardlopen aangeleerd. Het is  voor de beginnende hardloper, die kennis wil maken met de loopsport. Maar ook voor de hardlopers, die er lange tijd tussenuit zijn geweest, is het een prima stap om dit weer op te pakken. Onderdelen van een training, naast het hardlopen, zijn warming-up, aandacht voor houding, krachtoefeningen en cooling-down. 

Deze beginnersgroepen starten op dinsdagavond 5 maart om 19.15 uur vanaf ons clubhuis op het Geuzenpark in Vierpolders en daarna iedere dinsdag en  donderdagavond. Trainingen  op de verharde weg en op onze mooie atletiekbaan! Op woensdagochtend 6 maart om 9.00 uur en daarna  iedere woensdag-  en vrijdagochtend vanaf sportpark OVV te Oostvoorne (Zwartelaan 10)  door het mooie Voornes duingebied. Wil je ook genieten van het buiten sporten samen met andere atleten, geef je dan op voor  een van de beginnerscursussen, maar ook als herintredende hardloper ben je van harte welkom! Na afloop van de training is er de mogelijkheid tot douchen en natuurlijk even  gezellig napraten!  

De kosten bedragen voor 10 lessen € 29,– Voor meer informatie en aanmelden stuur je een mailtje naar: trainerscommissie@voorneatletiek.com..