Zoals iedereen intussen heeft kunnen lezen, is vandaag de Grote Clubactie van start gegaan en ook onze vereniging doet hieraan mee.

Omdat niet iedereen een verkoopboekje heeft om loten te kopen, kosten EUR 3,00 waarvan EUR 2,40 naar onze clubkas gaat, stuur ik hierbij voor iedereen de online verkooplink:

https://lot.clubactie.nl/lot/voorne-atletiek-brielle/439231

Delen via whatsapp of email wordt zeer gewaardeerd!

Zo kan iedereen (buren, verre familie, opa’s, oma’s, vrienden, kennissen, collega’s, de meester of de juf) één of meerdere loten kopen. Hoe meer loten er verkocht worden, hoe meer clubactiviteiten er mogelijk zijn. Denk hierbij o.a. aan een BBQ, een kamp, een kerstborrel etc. etc.

Het jeugdlid dat de meeste loten verkoopt, krijgt twee gratis kaartjes voor Blijdorp. LET ER DAAROM OP dat jouw naam wordt ingevuld op het digitale lot. Alle lopende leden en de jeugd krijgen via hun groepsapp dit bericht, zodat het kopen van een lot en het verkopen van een lot aan derden heel eenvoudig is.

Vragen? Kijk op de website van de Grote Clubactie. Natuurlijk kun je met vragen ook terecht bij je trainer of bij Gerard Rila via g.rila@upcmail.nl .

Wij houden jullie op de hoogte van de voortgang zowel in totalen als ook van de verkopen per persoon.