Afgelopen weekend waren veel atleten van Voorne Atletiek actief op drie verschillende wedstrijden.

In Barendrecht werden de open Zuid-Hollandse kampioenschappen voor pupillen gehouden. Veel persoonlijke records voor de acht Voorne atleten die daar mee mochten doen, met onder andere een hele snelle 600 meter van Kalle Dijksma en een verre stoot met de kogel van Niels Hilferink.

In Papendrecht bereidden de D-meiden zicht voor op hun NK en op landelijke competitiefinale op 18 september. Met name de tijden op de 60 meter sprint vielen op. Snelle meiden, die Voorne atleten! Dat belooft wat voor de estafette.
Ook een aantal oudere junioren waren vertegenwoordigd om na de vakantie weer wedstrijdritme op te doen, ook met het oog op hun aanstaande NK. Anne Bisschop verbeterde haar PR op met hoogspringen en Nathalie Meurs deed dat bij het verspringen. David de Wit wierp de speer ook dit keer net weer iets verder.

In Amsterdam waren de U16 junioren actief op de C-spelen, hun nationale kampioenschappen. Eva Kok en Wesley Monster mochten namens Voorne meedoen. Beiden kwamen uit op de korte en de lange horden afstand. Daarnaast deed Wesley ook mee aan het hoogspringen. Samen goed voor vier(!) finaleplaatsen en zelfs twee medailles voor Wesley! Goud op het hoogspringen en zilver op de 300 meter horden. Proficiat!