Rotterdam Marathon 2021

Afgelopen zondag was de marathon van Rotterdam. Ook dit jaar weer met veel prachtige prestaties van atleten van Voorne Atletiek op de hele, halve en kwart marathon. Na een lange periode waarin het evenement niet door kon gaan was het zondag 24 oktober weer feest in Rotterdam: de 40e editie van de Rotterdam marathon werd gelopen. Met weinig beperkingen, een ouderwets mooie editie. Met een heerlijk zonnetje en enthousiast publiek was de 40e editie een groot succes voor de atleten van Voorne Atletiek.

Op de marathon afstand heeft Ton van Wageningen op 74 jarige leeftijd een ontzettend knappe prestatie neergezet door samen met Esther Sweeris de marathon te voltooien. Ben Mol heeft in Rotterdam zijn 1019e (ultra) marathon gelopen wat een unieke prestatie is. Loek Sistermans heeft zijn eerste marathon gelopen in een mooie tijd van 3.37,57. Angela Videler-Verschoor en Jolande Ardon hebben samen de marathon uitgelopen. Wil Barendrecht heeft met haar man voor de 5e maal de marathon voltooid na een lastige voorbereiding een hele knappe prestatie. Verder heeft de A-groep van Voorne Atletiek hele mooie prestaties laten zien waarbij Vanessa Hartman met een tijd van 2.58 1e dame categorie vrouwen 45 geworden is. Robert van der Klooster een hele snelle tijd heeft neergezet van 3.02 waarmee hij een PR van 17 minuten heeft gelopen. Martien Blok heeft ook heel erg goed gelopen in een tijd van 3.19 is hij 1e heer categorie mannen 65 geworden. Henk  Tuk heeft de marathon in 3.25 gelopen en Amar Sedney heeft de marathon gelopen in 3.43. Martine Lust is met een hele mooie tijd van 3.30 2e dame categorie vrouwen 55 geworden. Op de kwart marathon waren de D-groep en de E-groep van Voorne Atletiek sterk vertegenwoordigd.

Persoonlijke verslagen zijn onder Nieuws -> Blogs te vinden.

Mocht je mee hebben gedaan en een leuke impressie hebben die hier nog niet is opgenomen mail dan naar secretaris@voorneatletiek.nl.