Nieuwe website, nieuwe kansen

Sinds half 2019 is Voorne Atletiek gestart met het doorontwikkelen van de website. De oude voldeed niet meer om meerdere redenen, maar enkele grote struikelblokken hierin waren onder andere het gebruik vanuit het administratiedeel (CMS), de website was niet goed toonbaar op mobiel en ontwerp voldeed niet meer aan deze tijd.

U weet waarschijnlijk hoe het gaat in een vereniging… iedereen is vrijwilliger en zoveel mensen, zoveel meningen. Evelien van der Kooij heeft in een voor de vereniging turbulente tijd de website opzet verzorgt en in samenwerking met een bureau uit Brielle er voor gezorgd dat de contouren zichtbaar werden op een testomgeving.

De fase na de opzetfase is bij een website mogelijk nog lastiger, de inhoud. Wat was goed aan de oude website? wat was er minder? wat moeten we meenemen? en hoe gaat we dit toonbaar maken? En dat met een vrij brede vereniging met verschillende takken en groepen. We hebben ons best gedaan om de website een veel moderner jasje te geven en de informatie zodanig in te richten dat deze snel en gericht gevonden kan worden. Mocht u hierin een idee hebben hoe het beter kan? Laat het weten! graag! Gezamenlijk kan het alleen maar beter worden en de beste test of het goed gegaan is, is de mening van u!